LG Therma V Monobloc S dizalica topline zrak-voda snage 16kW

    Besplatna dostava!

    Opis proizvoda

    Therma V Monobloc S dizalica topline zrak-voda snage 16 kW je moćan sustav koji pruža optimalno grijanje i hlađenje za tvoj dom. Ovaj visoko učinkovit sustav koristi zrak kao obnovljivi izvor energije za stvaranje ugodne temperature tijekom cijele godine.

    Snažno grijanje:
    S kapacitetom od 16 kW, ova dizalica topline osigurava snažno grijanje tvojeg doma, bez obzira na vanjske temperature. Tvoj prostor će biti ugodno zagrijan čak i u najhladnijim zimskim danima.

    Učinkovitost i energetska ušteda:
    Dizalica topline Therma V Monobloc S ima visok koeficijent učinkovitosti (COP), što znači da pruža iznimno učinkovito grijanje uz minimalnu potrošnju energije. To će ti pomoći u smanjenju troškova energije i čuvanju okoliša.

    Jednostavno upravljanje:
    Sustav je jednostavan za upotrebu s intuitivnim sučeljem i kontrolnim opcijama. Možeš lako podešavati temperaturu i prilagoditi postavke prema svojim potrebama. Također, daljinski upravljač omogućuje ti kontrolu sustava iz udobnosti svog naslonjača.

    Pouzdanost i tihi rad:
    Therma V Monobloc S dizalica topline izgrađena je s visokokvalitetnim komponentama i osigurava pouzdan i dugotrajan rad. Osim toga, radi tiho, pružajući ti mir i udobnost bez nepotrebnih buka ili vibracija.

    Prilagođenost tvojim potrebama:
    Snažna snaga od 16 kW omogućuje da ova dizalica topline učinkovito grije i hladi prostore različitih veličina. Bez obzira na tvoje potrebe, Therma V Monobloc S će osigurati ugodnu temperaturu u svim uvjetima.

    Ekološki prihvatljivo:
    Korištenjem dizalice topline Therma V Monobloc S doprinosiš zaštiti okoliša. Ovaj sustav koristi obnovljivu energiju i smanjuje emisije štetnih plinova, čime pomaže očuvanju čistog i zdravog okoliša.

    Brend

    LG

    Jamstvo

    3 godine

    Boja

    Bijela

    Kapacitet grijanja (kW)

    16 kW

    Prioritet

    Grijanje

    Snaga (W)

    16 kW

    Veličina prostora

    preko 150 m2

    WiFi upravljanje

    Ne

    Klima4You Support

    Trebaš montažu ili servis?
    Pošalji nam upit